Program de lucru L - S 08:00 - 20:00
CONTACT 0722 614 852
Trimiteţi-ne un email contact@transportmobila.ro

Servicii Montaj Mobila

Oferim servicii profesionale de montaj mobila de la orice producator sau magazin de mobila din tara sau din import .

Alege serviciile noastre de montaj mobila si personalul nostru experimentat va asambla mobila de bucatarie , dormitor, sufragerie sau camere tineret conform standardelor si schitelor producatorului folosind scule profesionale .

Servicii Montaj Mobila

Oricat de simpla sau de complexa este mobila pe care doriti sa o montati noi vom raspunde cu promptitudine si rapiditate la solicitarile dumneavoastre pentru ca dorim sa va oferim cele mai avantajoase solutii pentru lucrarea pe care o aveti de facut .

Va punem la dispozitie cea mai completa si bogata oferta de servicii pentru montaj mobila bucatarie, dormitor, sufragerie, birou sau mobilier pentru spatii comerciale :

  • Asamblare mobila
  • Prindere pe perete corpuri suspendate.
  • Ajustare mobila .
  • Decupare blaturi bucatarie.

Servicii Reparatii si Ajustare Mobila

Ai nevoie de reparatii pentru mobila din pal sau MDF? Noi va stam la dispozitie cu solutii si oferte pentru reparatii orice tip de mobilier realizat din pal melaminat sau infoliat .
Te-ai mutat in casa noua si mobilierul vechi nu se potriveste in noua locuinta? Firma noastra va poate ajuta cu ajustarea oricarui tip de mobilier sa incapa in noua locuinta fara probleme .

Mobila la Comanda

Va mutati in casa noua si vreti mobilier croit pe masura spatiului dumneavoastra?
Noi va facem la comanda mobilier din pal melaminat sau cu fronturi din MDF sau lemn pentru living, dormitor , camera copiilor, birou sau bucatarie la cele mai bune preturi . Nu ezitati sa ne contactati pentru oricare din proiectele dumneavoastra.

Formular Online
Alege firma noastra ca furnizor de servicii montaj mobila si va garantam :

  • Seriozitate
  • Profesionalism
  • Preturi accesibile
Serviciile noastre de montaj mobila sunt disponibile atat firmelor cat si persoanelor fizice in orice zi a saptamanii , inclusiv sambata la acelasi pret ca si in cursul saptamanii .

Pentru oferte de pret ne puteti contacta telefonic la 0722 614 852 sau completand formularul online .