Program de lucru L - S 08:00 - 20:00
CONTACT 0722 614 852
Trimiteţi-ne un email contact@transportmobila.ro

Transport Marfa Bucuresti

Va punem la dispozitie utilitare de 3,5 t pentru transport de marfa si mobila

Ce va putem ajuta sa transportati.

Daca aveti nevoie de transport, firma noastra va pune la dispozitie utilitare de 3,5 t  pentru a rezolva rapid transporul pe care i-l aveti de facut .

 

Parcul auto este alcatuit din camionete Iveco cu o capacitate de incarcare de 2 t si un volum de 22 mc si dube Peugeot Boxer de 13 mc pe care se poate incarca 1,2 t .

 

Cu utilitarele noastre se poate transporta intre 4 si 8 paleti de marfuri generale in Bucuresti sau din Bucuresti in toata tara .

 

Daca aveti o firma si aveti nevoie de transport marfa pe raza municipiul Bucuresti sau in localitatile invecinate, aceste utilitare sunt solutia ideala deoarece pot intra cu usurinta pe strazile inghesuite si aglomerate din Bucuresti.

 

Putem ajunge astfel cu marfurile dumnevoastra aproape in orice locatie din Bucuresti .

 

Marfurile transportate pot fi marfuri alimentare ambalate care nu necesita conditii speciale de temperatura, electrocasnice , mobilier , marfurii generale care nu au nevoie de conditii speciale de transport .

 

Serviciile de transport sunt disponibile si persoanelor fizice

Serviciile noastre de transport nu sunt diponibile doar firmelor,  sunt diponibile si persoanelor fizice .

 

Daca aveti nevoie de transport pentru mobila, bagaje, electrocasnice din locuinta sau ati cumparat ceva de la un magazin de bricolaj sau de mobila si aveti nevoie de transport sa duceti produsele acasa deoarece nu incap in masina dumnevoastra .

 

Utilitarele noastre va stau la dispozitie de luni pana sambata  pentru a face rapid transportul produselor dumnevoastra de la magazin acasa .

Cat costa serviciile de transport marfa ?

Oferta noastra de transport se face in functie de cateva criterii .

 

Pentru transportul local , in Bucuresti , se face la cursa, in functie de tipul utilitarei , distanta intre locatii si timpul de stationare la incarcare – descarcare .

 

Daca aveti de facut un transport interurban, din Bucuresti in alte localitati din tara ( peste 100 km pe sens )  , cel  mai important factor in calcularea pretului este km .

 

Deoarece nu dorim sa va derutam cu publicarea unor preturi pe site, noi preferam sa facem oferte scrise pentru fiecare cerere de transport in parte .

 

 Atunci cand aveti un transport de facut fie pentru firma sau pentru persoana fizica va astept cu detalii legate de transportul dumnevoatra si va facem rapid oferta de pret .

Cum sa ne transmiteti rapid detaliile transportului .

Pentru a transmite cat mai rapid detaliile transportului dumnevoastra va punem la dispozitie urmatoarele mijloace de comunicare :

  • Telefonic & Whatsapp

0722 614 852

  • Email

 contact@transportmobila.ro

  • Formular online

Folositi una din metodele enumerate mai sus pentru a transmite detaliile transportului dumnevoastra si noi va trimitem oferta noastra de pret in scris pe email, Whatsapp sau SMS pentru a inlatura orice urma de neintelegere .