Program de lucru L - S 08:00 - 20:00
CONTACT 0722 614 852
Trimiteţi-ne un email contact@transportmobila.ro

Servicii transport mobila si bagaje

Firma noastra va pune la dispozitie cea mai buna solutie pentru a va muta mobila si bagajele, ieftin si rapid in Bucuresti sau din Bucuresti in toata tara.

Transport Mobila si Bagaje Rapid

Daca sunteti in cautarea unui partener de incredere care sa se ocupe de mutarea mobilei si bagajelor dumneavoastra in mod profesional si la preturi accesibile, aici gasiti solutia optima.

Noi va putem pune la dispozitie personal experimentat in manipulare, demontare si remontare mobila la standarde inalte de calitate . Acest lucru este posibil datorita experientei acumulate in cei 15 ani de activate pe piata mutarilor din Romania .
Transport Mobila si Bagaje
Asiguram Gratuit protectia mobilierului in timpul transportului cu paturi deoarece dorim ca mobila si bunurile dumneavoatra sa ajunga in siguranta la destinatie .

Alege serviciile noastre de transport mobila si bagaje atat in varianta doar cu transport. In aceste conditii dumneavoastra incarcati si descarcati mobila si bagajele din masina . Sau in varianta transport si manipulare asigurata de personalul nostru cu o bogata experienta in manipulare si asezare mobila in masina pentru a ajunge in siguranta la destinatie .

Oricare ar fi varianta pe care o alegeti noi vom raspunde cu promptitudine si rapiditate la solicitarile dumneavoastre pentru ca dorim sa va oferim cele mai avantajoase solutii pentru transportul pe care vreti sa-l faceti.

Va punem la dispozitie cea mai completa si bogata oferta de servicii pentru transport mobila si bagaje din locuinte si birouri :

  • Transport mobila si bagaje
  • Manipulare profesionista incarcare.
  • Manipulare profesionista descarcare.
  • Asesare cu grija mobila in camion.

Vreti oferta rapida de pret ?

Folositi Aceasta Aplicatie
Alege firma noastra ca furnizor de servicii transport mobila si bagaje in Bucuresti sau cu plecare din Bucuresti in toata tara si va garantam :

  • Seriozitate
  • Profesionalism
  • Preturi accesibile

Serviciile noastre de transport mobila si bagaje sunt disponibile atat firmelor cat si persoanelor fizice in orice zi a saptamanii , inclusiv sambata si duminica la acelasi pret ca si in cursul saptamanii .

Pentru informatii suplimentare despre serviciile noastre ne puteti contacta telefonic la 0722 614 852 .