Transport Marfa Bucuresti

Inchiriaza chiar acum o duba cu sofer pentru transport marfa, mobila, electrocasnice sau bagaje in Bucuresti .

Cere Oferta la 0722614852

Serviciile noastre de transport sunt disponibile :

Pentru persoane fizice

Daca ai nevoie de o duba pentru a transporta cumparaturile de la un magazin de bricolaj, de mobila, sa muti mobila, bagajele sau electrocasnicele….

Noi iti putem pune la dispozitie dube de 3,5 t cu un volum de 13 mc sau 22 mc pe care se poate incarca 1,2  sau 2 t, conduse de soferii nostri cu experienta.

impachetare mobila

Pentru firme

Ai o firma si ai nevoie de transport marfa catre beneficiari sau trebuie sa muti mobila si echipamente dintr-un sediu in altul?

Daca ai personal pentru manipulare si iti trebuie doar o duba incapatoare care se poate deplasa cu usurinta prin Bucuresti…

Putem noi sa-ti pune la dispozitie dube de 3,5 t .

Acestea au un volum de 13 mc si 1,2 t sarcina utila sau 22 mc si 2 t sarcina utila, conduse de soferii nostri cu experienta.

Programeaza transportul cu noi chiar acum la 0722614852 .

Beneficii oferite de serviciile noastre:

Marfurile tale ajung in siguranta la destinatie – avem soferi care conduc cu grija si care iau toate masurile pentru a aseza marfurile in masina in asa fel incat acestea sa nu se deterioreze pe timpul transportului.

Masini in stare tehnica foarte buna – verificam periodic starea tehnica a masinilor noastre pentru a ajunge in timp util la destiantie cu bunurile tale.

Paturi pentru protectie gratuit – iti punem la dispozitie paturi pentru a proteja mobila si electrocasnicele pe care le ai de transportat. 

Bunurile transportate sunt protejate impotriva intemperiilor -dubele noastre sunt inchise, iar asta impiedica patrunderea apei in spatiul de incarcare in conditii meteo nefavorabile.

Toate cheltuielile incluse – nu trebuie sa-ti bati capul cu rovinieta, combustibil sau sofer.

Tu de ce duba ai nevoie?

Poti alege una din dubele de mai jos in functie de volumul de marfa, mobila sau bagaje pe care-l ai de transportat. .

Duba 3,5t si 13 mc

Transport marfa

Pret de la 200* lei/cursa in Bucuresti

* oferta include o ora stationare pentru incarcare si descarcare si o distanta de cel mult 5 km intre adresa de plecare si de sosire.

Cere Ofeta la 0722614852

Duba 3,5t si 22 mc

transport marfa Bucuresti

Pret de la 300* lei/cursa in Bucuresti

* oferta include o ora stationare pentru incarcare si descarcare si o distanta de cel mult 5 km intre adresa de plecare si de sosire.

Cere Oferta la 0722614852

Update cookies preferences