Servicii de mutare ieftine .

Sa te muti este o provocare destul de mare , mai ales daca ai o casa sau un apartament mai mare . Insa in momentul de fata pe piata mutarilor din Romania exista solutii pentru toata lumea .

servicii de mutare ieftine

Daca ai un buget generos problema este simpla , alegi o oferta full service pentru mutare si o firma specializata se ocupa de toate aspectele pe care le implica mutarea mobilei si bagajelor dumneavoastra .

Daca bugetul este limitat sau doriti sa va implicati mai mult in procesul de mutare, atunci puteti face economii considerabile.

Pentru a putea sa va mutati mobila si bagajele la un pret cat mai mic este bine ca dumneavoastra sa va ocupati de golirea mobilierului si impachetarea hainelor , veselei , cartilor si altor obiecte casnice in cutii si saci .

Cutii si saci de rafie gasiti la orice magazin de bricolaj sau puteti face rost de la prieteni sau cunostinte care sau mutat de curand .

In cazul in care veti folosi cutii recuperate de la prieteni veti face o economie substantiala deoarece cutiile de carton sunt destul de scumpe , mai ales daca aveti nevoie de multe cutii .

In ceea ce priveste sacii de rafie , ei sunt cea mai buna si ieftina solutie pentru impachetarea hainelor chiar si a cartilor . Acestia se gasesc la orice magazin de materiale de constructii . Sfatul nostru este sa nu folositi sacii menajeri , mai ales cei mari pe care sa-i umpleti cu haine sau diverse lucruri . Rezistenta lor este destul de scazuta si riscati ca in timpul manipularii acestia sa se rupa iar continutul lor sa cada ingreunand munca celor care ii cara , plus ca se vor murdarii hainele aflate in ei.

O alta operatiune care ar trebuii sa o faceti dumneavoastra daca este posibil consta in demontarea pieselor de mobilier care nu pot fi carate intregi datorita dimensiunilor lor sau spatiilor inguste din locuinta atat la plecare cat si la destinatie .

Daca dumneavoastra va ocupati de toate aceste operatiunii costurile unei mutari poate sa scada si cu 50 % .

Dupa ce dumneavoastra va-ti ocupat de toate operatiunile mentionate mai sus firma de mutari ramane sa va puna la dispozitie doar masina si personal pentru a incarca mobila , bagajele si electrocasnicele din vechiul apartament si sa le mute in noul apartament .

In momentul in care aveti toata mobila si bagajele in noul apartament ramane ca dumneavoastra sa montati mobila care a fost demontata si sa despachetati bagajele .

Update cookies preferences