Cum nu trebuiesc impachetate lucrurile tale.

impachetare lucrurilor

Pentru ca o mutare sa se desfasoare in conditii optime si fara suprize neplacute este bine sa fie organizata din timp . De obicei 2 saptamani sunt de ajuns pentru un apartament de 2 sau 3 camere .

Totusi, daca sunteti fortati de imprejurari sa va mutati in cateva zile si nu puteti sa va impachetati singuri lucrurile ( haine, vesela, carti sau alte obiecte personale ) apelati la serviciile unei firme specializate care sa se ocupe in mod profesional de impachetarea lor.

O firma specializata poate impacheta si muta intr-o singura zi mobila si bagajele dintr-un apartament de 2 sau 3 camere , daca este locala, in Bucuresti. Impachetarea obiectelor fragile si a cartilor se face in cutii , hainele impaturite se pun in saci de rafie iar hainele pe umeras in cutii tip sifonier prevazute cu bari de haine .

Chiar daca doriti sa va impachetati singuri obiectele personale si doriti ca o firma sa se ocupe de mutarea lor este bine sa fie impachetate corespunzator pentru a fi mutate in siguranta .

Nu de putine ori am intalnit cazuri in care obiectele fragile ( pahare, farfurii, s.a ) au fost puse in saci de plastic sau sacosi fara sa fie nici macar impachetate individual in hartie pentru a nu se lovii intre ele , haine sau carti puse in saci de plastic menajeri si umpluti la maxim care sau rupt in momentul in care au fost ridicati de jos .

impachetarea lucrurilor

O impachetare necorespunzatoare duce de cele mai multe ori la deteriorarea sau pierderea lucrurilor mutate in acest mod. Mutarea lucrurilor impachetate necorespunzator necesita mai mult timp si mai multa atentie din partea celor care se ocupa de mutarea lor. Iar daca apelati la o firma exista posibilitatea ca in momentul in care vin sa le mute sa creasca pretul sau chiar sa refuze sa faca mutarea deoarece nu pot garata mutarea lor in siguranta .

De aceea, daca va impachetati singuri lucrurile, sfatul nostru este sa puneti lucrurile fragile si cartile in cutii corespunzatoare ( nu faceti cutii foarte grele peste 30 kg ). Folositi saci de rafie nu saci menajeri pentru haine .

Hainele pe umeras daca nu aveti sau nu doriti sa cumparati cutii cu bara de haine folositi saci menajeri pe post de husa , etichetati cutiile si sacii ( din ce camera sunt si ce contin pentru a putea fi identificati cu usurinta la destinatie ) .

Intodeuna incarcati cutiile si saci pentru a putea fi inchise, deoarece pot fi mai usor manipulate si asezate in mijlocul de transport .

impachetare_bagaje_corect

Daca aveti nevoie de saci sau cutii , noi va putem pune la dispozitie aceste materiale sau puteti cumpara de la orice magazin de bricolaj .

Doresti estimare de pret ? Trimite lista cu obiectele care trebuiesc mutate folosind aplicatia online .

Update cookies preferences